De dagar jag börjar 06.45 eller 07.00 brukar jag träna på morgonen innan jobbet. SKITJOBBIGT kanske du tänker då och JA, men – att gå upp en timme tidigare är ungefär lika jobbigt som att gå upp runt kl 05.45-06.15, som jag gör när jag inte tränar innan jobbet.

Jag är lika trött, vill snooza, somna om, stanna hemma, drabbas av plötslig hög feber eller annan sjukdom som gör det befogat att släcka lampan, dra täcket över huvudet och somna om…

Kvällen innan lägger jag fram träningskläder, packar handduk, duschkräm, tandborste&tandkräm och kläder. De dagar det behövs – schampo, balsam och hårfön. Så förbereder jag frukost att ta med och äta efter träningen, ex keso&makrill, avokado eller ost- och baconmuffins.

Så när klockan ringer hoppar jag i träningskläderna och sticker. Så tränar jag ca 60 min, duschar, borstar tänder och fixar mig efteråt. Träning avklarad redan vid 6 på morgonen o laddad med bra energi o feel good-känsla resten av dagen. Och det är så jäkla skönt. Hur trött och yrvaken jag än när jag cyklar iväg så är jag övertygad efteråt – det är värt det.

Men att träna på kvällen på Friskis och avsluta i bastun med hårinpackning och ansiktsmask, det är inte så fel det heller!

När på dygnet tränar du helst?

20120729-185413.jpg

En tisdagmorgon kl 5 på jobbets gym. Mysigt!

2 svar på ”När tränar du?”

  1. Träna oftas på förmiddagen eller tidig eftermiddag. Mindre folk på gymmet och en skönare känsla i kroppen under dagen!

Lämna ett svar