Och det är här LCHF blir kommersiellt…

Jag har aldrig testat Celsius förut, vilket ska bli väldigt spännande. Min är i smaken jordgubb/kiwi, låter väldigt gott men ändå är jag skeptisk! 😉

I hela förpackningen gojibär (50 g) är det ca 22 gram kolhydrater vilket anses som högt, men bären äter jag sällan och inte många åt gången.

Lavkarbobrödet ska bli väldigt spännande! Allt jag behöver göra är tillsätta vatten och grädda i ugn, till och med brödform ingår! Jag är ingen storätare av smörgåsar men det blir kul att smaka bröd á lchf. 1 gram kolhydrater per skiva!

Fiberhusk är ett måste. Hittas i mataffär på hyllan för glutenfria produkter. Fiberhusk används tex till lchf-pasta.

Mandelmjöl! Används till ex pannkakssmet och paneringar. 4.8 gram kolhydrater per 100 gram mjöl, tjohoo!

Cocosa pure coconut oil beskrivs som den optimala matoljan. Dessutom är den lukt- och smakfri. Vi hittar laurinsyra i olja, som finns som en ”livsviktig ingrediens i bröstmjölk”. Kokosfettet sägs även balansera insulinutsöndringen i kroppen. OBS! Köp inte det silvriga paketet med kokosfett som du hittar i mataffären.

20120801-125409.jpg

Kommentera