Gomorron! Idag är jag ledig, har käkat frukost och förbereder en dag på stan och lunch med mina systrar och ynggsta syskonbarn. På eftermiddagen en kopp kaffe med några vänner, sedan middag hos farmor och farfar, sover över där för att imorgon åka med min syster och systerdotter hem till våra föräldrar och sen till vår morfar.

Ligger kvar i sängen än och funderar på strikt LCHF. Är lite sugen på att testa… Nja, nu ljög jag. Jag är JÄTTESUGEN på att testa, verkligen ge järnet. Jag tror det kommer bli ganska svårt i början. Frågan är när jag ska sätta igång. Jobbar mycket i helgen så kanske att jag börjar trappa ner idag och kör från fredag.

Jag kommer verkligen sakna mina hallon och mejeriprodukter. Det blir alldeles för mycket sådant. Räknar med att första veckan kommer bli tuff.

Fakir från och med fredag alltså.

Lämna ett svar