Vaknade vid kl 5 imorse, har ätit frukost och nu dricker jag te med lite kokosfett och sötningsmedel i.

Jag har alltid varit tjejen med ett halvt kilo socker i tekoppen och stevia är inte alls samma sak. Kokosfettet förbättrade smaken en aning i alla fall. Gillar inte när teet smakar “bittert”.

Den här veckan ska jag gå till Vårdcentralen (jiihuu!) och lämna blodprov, har en minskad aktivitet i sköldkörteln och ska på uppföljning för att se om jag behöver äta levaxin.

Min pappa, min styster (och även min pappas farmor när hon levde) har problem med sköldkörtel och medicineras för det, så risken finns att det blir så även för mig men håll en tumme för att jag slipper. Vore skönt dock att slippa de symtom på sköldkörtelrubbning som jag påverkas av.

Nu ska jag dricka upp mitt te o sen borde jag storstäda här hemma. Hörs senare!

20120813-072233.jpg

2 svar på ”Socker och sköldkörtelhormon”

  1. Hoppas dina värden stabiliserat sig och att du slipper levaxin – äter själv 200 mg/dag för tillfället, ingen höjdare. men jag kan ju bara tänka mig hur jag hade mått utan levaxin…. horror… Du skrev att din syster & pappa har nedsatt s-körtel, äter de lchf?

Lämna ett svar