Som ni säkert vet uppskattar jag Andreas Eenfeldts bok “Matrevolutionen”
väldigt mycket och skulle helst se att ALLA läste den.
Nu har jag har bestämt mig för att lotta ut ett ex till två av mina läsare.
Lämna en kommentar på det här inlägget för att vara med i utlottningen,
och tipsa gärna andra om att också vara med!

Vinnarna presenteras på bloggen 17/8. Lycka till!
Glöm inte att lämna en giltig e-postadress så jag kan kontakta dig vid ev vinst.

Tävlingen avslutad

;

14 svar på ”Vinn ett ex av Matrevolutionen!”

  1. Boken verkar intressant trots att jag e ett Vv-fan;):) e så nyfiken på den, eftersom jag vet att du älskar den så!:) så jag e gärna med och tävlar!:) måste även säga att jag älskar din blogg!!:) du tar upp sånt som e viktigt och intressant och lägger upp många goda recept och delar med dig utav tips osv.:) du inspirerar mig till att börja blogga om mitt liv som viktväktare och om min viktnedgång och sedan kämpandet för att hålla vikten.:) fortsätt så!;):) kram // Carro <3

  2. “Gratis är gott” som det sägs… visst vore det kul att vinna, men skulle det vara så att jag inte vinner lär jag nog köpa boken eftersom du rekommenderar den så varmt. Har nämligen efter sommaren/semester hamnat i en mindre “matkaos”, dvs mår inte riktigt bra. Ska nu surfa in och läsa din blogg, Ha de’ bäst

Lämna ett svar