Mellanlandade efter halva promenaden hemma hos farmor och farfar, fick bubbelvatten och blev bjuden på räkor. Det var så mysigt där i soffan framför postkodlotteriet med en stor fleece på mig att jag stannade en hel timme, lite längre än tänkt. Måste återge en konversation mellan mig och min farmor.

Farmor: Du ska ha en eloge för det här med Becel. Du hade rätt.
Jag: Va? Har du läst min blogg?
Farmor: Nä, men jag hittade anteckningarna från den där föreläsningen jag var på för 6-7 år sedan och jag har antecknat att föreläsaren, som var väldigt insatt, har sagt att det är ohälsosamt.
Jag: Yes, yes, yes,vad skönt, du är övertygad!
Farmor: Ja jag erkänner när jag har fel. Så nu har vi slutat med Becel. Såklart.
Jag: Yes, yes, yes!
Så hann jag och Farfar ha en dialog kring vad som är nyttigt och inte nyttigt också. Han ville att jag skulle ta en frukt, jag tackade nej, han sa att det är nyttigt, jag sa att det innehåller fruktos som jag inte äter och så körde vi den diskussionen och sedan var det bra.

Sedan fick jag strikta restriktioner om att inte gå skogsvägen hem, helst skulle jag ta bussen. Lyckades övertala dem att mina två ben är fullt användbara och så gick jag tråkiga cykelvägen hem och sms:ade efter vägen samt när jag kommit hem. Dom är så rara 😉

20120818-222126.jpg

Lämna ett svar