Cool känsla när jag kom in i yogasalen. Dofterna, platsen, dom välbekanta ljusen, spegeln, pelarna – det var som deja vù tillbaka i tiden då jag spenderade varenda söndagkväll med yoga där.

Precis när jag skulle rulla ut min matta kom en tjej som stått lite snett framför mig och rullade ut den där jag ALLTID brukar vara. Inget att sura för så jag tog en annan plats i salen.

So far, so good.

Jag har fått upp intresset för yoga igen, absolut. Men jag blev lite besviken. Antagligen för att jag är SÅ NÖJD med Susannes pass. Kvällens ledare kommer dock på andra plats bland dem jag gått på pass hos.

Taklamporna var inte släckta och allt gick väldigt fort. Jag vill ha lugn, avslappning och harmoni. “Höger fot in flexa vänster kom upp andas långsamt gör gärna rörelsen snabbare” sagt i ett jättefort tempo utan andningspauser.

Nej. Ja, antagligen kanske man “lär” sig passet. Men jag vill ha lugnet att hinna tänka på vad jag gör, vara uppmärksam på kroppen, andningen och göra seriösa rörelser i min egen takt. Det var några nya på passet, inte så lätt för dem att hänga med i termer och vara nybörjare i den takten.

Som sagt, jag fick mersmak och längtar redan till nästa gång. Påminnmig på lördag att jag ska boka, så jag får gå på Susannes pass nästa gång. Tror jag ska smygöva lite här hemma också 😉

Namaste!

20120820-183134.jpg

Lämna ett svar