Ikväll ska jag äntligen äntligen på yoga. Som jag längtat hela sommaren. De första två perioderna på sommarschemat fanns inga yogapass och nu den tredje perioden har jag jobbat på måndagkvällar.

Tyvärr är det inte min favoritledare som leder ikväll, men vem vet, förhoppningsvis blir jag positivt överraskad av den här ledaren som jag inte träffat förr.

Jag älskar verkligen kvällsyogan. Mörkret i salen, alla levande ljus och ledarens lugna instruktioner. Känslan av att stänga av allt runt omkring, det som hänt under dagen eller väntar senare, att bara vara där och då. Så är det väldigt roligt att se hur man faktiskt utvecklas och blir smidigare i kroppen!

Önskar att min favvoledare kunde ha sisådär 3 pass i veckan som jag kunde gå på. När jag stretchar efter träningen kör jag lite yogainspirerat också, för att öka rörligheten i kroppen.

Har höga förväntningar och är lite nervös, så håll tummen för att det blir ett bra pass. Får passa på att använda min nya “yogashirt” ikväll också 😉

20120820-151952.jpg

Att komma hem från jobbet och hitta denna i brevlådan… Världens bästa tidning med bra blandning av kost, hälsa, mode och skönhet!

Lämna ett svar