Hemma ifrån jobbet och har även hunnit handla på vägen. Skönt! Köpte lite grejer till pajen jag ska laga ikväll (bla skalade sesamfrön) och lite gott inför helgen (SPARRIS!). Hörde att det är “sparrisbrist i hela världen” ifrån en källa. Synd tycker jag och bidrar till bristen…

Till frukost drack jag en halv kopp te med kokosfett och till mellis och lunch har jag druckit kaffe med grädde i. Jag har alltid druckit mitt kaffe svart, ibland med mjölk men grädde i kaffet har jag haft svårt för.

Jag har väl haft svårt för fullfet grädde över lag. Men vad överraskad jag blev, OTROLIGT gott och nu förstår jag mamma och mormor som gärna har grädde i kaffet…

Jo just det, jag har inte ätit någon mat idag MEN jag är pigg, glad och mätt. Fantastiskt!

Nu har jag ledig till lördag morgon kl 7 och har en hel del inplanerat, så jag ska sätta igång direkt!

20120823-140233.jpg
En titt i min kundkorg

Lämna ett svar