Hittade som jag nämnde i onsdags kväll en väldigt intressant blogg som jag vill tipsa er om. Har haft mailkontakt med bloggens ägare, Margareta Lundström som berättar såhär om sig själv och sin resa med LCHF:

Jag har ätit LCHF sen början av 2005 men hade tjuvstartat med Atkins under hösten 2004.
Namnet LCHF fanns inte ännu och jag räknar starten från 2005 för att jag lärde känna Sten Sture då.
2006 startade jag Kolhydrater i Fokus.

När Annika Dahlqvist inte längre hade tid (2007) med “Fråga Doktorn” på Kolhydrater iFokus rekryterade jag en då helt okänd läkare med pseudonymen Doc. Han tyckte efter ett tag hos mig att han ville ha egen blogg och är numer mest känd som Kostdoktorn.

2008 arrangerade jag den första Åbo-kryssningen med Karin Eldh (“Karin20”) och det har nu hunnit bli 5 kryssningar Jag har tillsammans med Bo Zackrisson arrangerat ett flertal föreläsningstillfällen. Både heldagar och kvällar.
Hösten 2009 blev jag rekryterad till LCHF-magasinet som kom ut från 2010.

2010 hade LCHF-magasinet första campinghelgen i Trosa, sen har det blivit två till i Säffle
2011 & 2012 Har LCHF-magasinets redaktion varit deltagare under The Low Carb Cruise i Karibien med flera av USA’s största forskare om lågkolhydratkost som föreläsare.

Hur spännande låter inte det här? Besök hennes blogg Sunsoft och läs mer om de enorma hälsovinster Margareta gjort tack vare att ha LCHF som livsstil!

Ett svar på ”En LCHF-veteran berättar”

Lämna ett svar