Jag hade inte höga förväntningar på det här passet men var lite nervös precis innan. Ledaren började med att pressentera passet, dynamisk rörelse och stretch.

Uppvärmning för att bli lite varm och sen var rörelserna igång. Ledaren var glad, positiv och väldigt tydlig. Deltagarna var allt mellan åldrarna 18-65, passet höll ett ganska lågt tempo så det var inte svårt att hänga med.

Någon gång när jag låg på golvet och crawlade och rullade runt åt olika håll undrade jag vad sjutton jag egentligen höll på med samt att det var några rörelser som jag tänkte “no way! det klarar jag aldrig” men som faktiskt inte var så svåra ens för mig som blir helt förvirrad av för mycket koreografi.

Mycket fokus på höft, men även nacke, rygg, knä, mage och axlar. Har du yogat kan du känna igen vissa positioner som kobran, trädet och fjärilen.

Jag kan ev tänka mig att gå igen. Det är tredje terminen som F&S Örebro erbjuder passet så antagligen är det omtyckt. Som ledaren sa innan vi satte igång så tar det nog ett par lektioner att hitta rätt i övningarna och efter dess får man ut mer av klassen.

Ska bli spännande att se om jag får träningsvärk i någon liten okänd muskel kommande dagar, men som det kändes under passet så tror jag inte det…

20120827-214919.jpg

Lämna ett svar