Sitter här trots den sena timmen, går igenom bloggar, läser på Kolhydrater i fokus och skrålar med till Céline Dions underbara låtar. I vanliga fall hade jag varit och rotat i kyl, frys och skafferi uppemot 30 gånger redan.

De senaste veckornas kvällar och så även ikväll – INGENTING. Jag är inte sugen på något. Det har aldrig hänt tidigare i mitt liv. Jag har småätit och sprungit i skåpen sen jag var liten (fem glassar här, ett kakpaket där, en chipspåse också ja tack…) I vuxen ålder sprungit och handlat något på Ica efter att ha försökt stå emot suget en stund men det visat sig varit mission impossible.

Jag har klivit upp ur sängen fast jag nästan håller på att somna, klätt på mig, gått och köpt chips, gått hem… Jag kan inte räkna gångerna! På med mysbyxor och jacka över nattlinnet bara. Fort fort fort för alldeles i närheten finns chipsen och JAG KAN INTE VÄNTA

Sen jag började käka enligt LCHF är det här suget borta. Jag märker när jag har ätit för mycket kolhydrater för då kommer suget som ett lussetåg på Lucia och snart klättrar jag på väggarna. Har helt sjuka historier men dom delar jag inte med mig av just nu.

Poängen är att hela mitt liv är förändrat. Bara en sån sak!!! Jag vet att det låter klyschigt men det är sant. Prova vetja.

Lämna ett svar