Börjar bli hungrig och ska äta köttbullar (recept hittar du här), gräddsås, hemgjord lingonsylt och smörgåsgurka senare. Funderar på blomkålsmos, men det känns lite överflödigt och jobbigt faktiskt. Jag blir mätt och nöjd ändå! Dessutom går det fortare och blir mindre disk 😉

Lektion i naturvetenskap, ingen träning men städning, tvätt (för hand), disk, byta sängkläder och bädda gästsängen är sånt jag hunnit med idag. Jag vill att Johanna ska känna sig välkommen ikväll när hon kommer och jag vill ha ett fint hem att komma hem till natten till lördag, trött efter resan. Lite återstår sen är det fint här hemma.

I min “goodiebag” (för att glamourisera det hela) låg diverse småsaker som olika företag delade ut idag på Örebro universitet: tandborste och tandkräm, pennor i massor, RFSUs tidning, cykelkarta för Örebro, plastfickor, studenttidning, block, ett busskort, inbjudan till att gå på studentspexet gratis etc. Roligt och ett bra sätt för olika företag och kommun att visa sig och berätta om sin verksamhet för nya och gamla studenter i Örebro.

20120904-143557.jpg

Lämna ett svar