Precis hemkommen ifrån LCHF-föreläsningen som uppfyllde alla mina förväntningar. Andreas var närvarande, gjorde publiken delaktig och bjöd på intressant fakta och statistik kring fetmans utveckling sedan “fettskräcken” spred sig 1984, visade sina egna personliga blodsockervärden efter kolhydratsrika- och kolhydratsfattiga måltider, bjöd på en stor dos humor och mycket annat intressant!

Jag hann anteckna väldigt mycket och är om möjligt ännu mer lchf-frälst nu. Min kompis Caroline som är inbiten viktväktare sen några år tillbaka tycket även hon väldigt bra om föreläsningen och är intresserad av att testa LCHF i framtiden.

Andreas sa något väldigt bra i slutet av sin föreläsning som jag gärna sprider vidare till er här:
“Genom att berätta för en person i taget om dina positiva erfarenhet av lchf-kost så kommer världen tillslut att förändras”

Får ni möjlighet så gå och lyssna på en av hans föreläsningar. Absolut. Gör det! Jag hann även utbyta några ord med Andreas och berömma hans arbete, väldigt nervöst kan jag erkänna eftersom jag tycker att han är en otroligt inspirerande förebild, men så farligt var det inte alls 😉

20120911-212626.jpg
Föreläsningen var uppdelad i två delar, paus i mitten och frågestund på slutet.

20120911-212720.jpg

20120911-212732.jpg
Mycket goda snittar med bland annat salami och oliver.

20120911-212825.jpg
Det var fler än jag som gärna ville utbyta ett ord med Kostdoktorn!

Lämna ett svar