Tacos tänker jag att vi ska äta imorgon när jag har gäster. Det enda som jag kommer avstå är majs och bröd men det kommer att finnas så barnen kan välja om dom vill. Tacokryddan gör jag själv, hoppas att barnen kommer tycka om den – lämnar recept och omdömme efteråt.

Det kommer bli en riktig lyxlördag för mig med god mat, sällskap och som lördagssnacks grok, ölkorv och ost när barnen äter lördagsgodis. Hoppas dom ska smaka på mitt “godis” och välja det framför sitt eget men lördagsgodis är ju heligt för barn!

Så, en kall och regnig fredag framför mig. Tänker lyxa till det med färsk lax och smörstekt sparris idag. Har varit sugen på lax lääänge. Mums! Perfekt väder för att pyssla inomhus och läsa böcker utan dåligt samvete också.

Träningen? Yoga imorgon och på söndag men pga den ihållande förkylningen vågar jag inte köra nån hårdare träning 🙁 Jag vill bli helt frisk. Känns jättetråkigt men väldigt viktigt.

Lämna ett svar