Tudiluuu! Kom nyss hem ifrån yogan. Har inte ätit någon lax än men den står i kylen. Är inte hungrig så jag avvaktar lite.

Sen i måndags har mitt liv varit ganska, hm, vet inte hur jag ska uttrycka mig… Hur som helst fick jag ett besked i måndags och när jag funderar på veckan som har gått så kan jag förstå varför den har sett ut som den har gjort!

Jag är otroligt stressad. Allting känns ganska turbolent och förvirrande och eftersom att jag dessutom är förkyld, har haft ont i halsen och inte har kunnat träna som jag vill så blir jag ännu mer stressad.

Så, lite kort sammanfattat: förkylning, mycket på gång, ingen träning… = stress! Får absolut inte bli mer sjuk inte minsta lilla förkylningsbacill får hoppa på mig. Och jag vill träna, träna, träna så mycket som möjligt för det är kul och avstressande!

Well. Tror jag ska göra en stor rykande kopp te med kokosfett, smör och grädde, läsa lite kurslitteratur o ge mig på laxen imorgon i stället!

Lämna ett svar