Stress, stress, stress! Jag tror inte jag är så stresstålig när det kommer till stress i privatlivet. Eller jo visst tål jag stress och det får inga katastrofala följder (på kort sikt) men senaste 24 timmarna har varit ganska fullt upp och med lite sömn och trots massa roooliga saker jag gjort springer jag runt här hemma i panik, packar samtidigt som jag borstar tänder, läser kurslitteratur och förbereder min lunch. Lagom med stress kan vara fördelaktigt, men mer om det en annan gång…

Svordomarna haglade i mitt huvud både innär jag inte hittade cykeln vid centralstationen inatt och när jag vid 2-tiden kämpade med kurslitteraturen trots extrem trötthet, och alldeles nyss när jag hoppade runt i lägenheten samtidigt som jag försökte få på mig stövlarna med en trasig dragkedja 😉

Nu ska jag strax cykla till skolan för att göra en gruppuppgift med mina fina klasskamrater, förhoppningsvis hinner jag hem för att röja lite här hemma innan jag o min kompis Malin tar tåget för tjejkväll o övernattning hos en annan vän… 🙂

Nä, nu fick jag lite bråttom igen hörrni, vi hörs senare!

Lämna ett svar