Klockan är innan 8 på morgonen och veckohandlingen är redan klar. Ska fixa en frukost jag inte ätit på länge men som är en absolut favorit hos mig – fil med blåbär, hallon och pumpakärnor!

Som ni vet blir det inte alltid som man tänkt sig och efter en snabb titt i kyl o frys, samt lite receptinspiration från en av mina favvobloggar förändrades inköpslistan en aning. Mycket gott blev det och när jag ordnat min lunch till imorgon ska ni få ta del av ett recept på parmesandressing som jag ska göra till min sallad.

Nej hörrni, frukost och naturvetenskapsplugg nu, sen sover jag en stund till. Älskar att göra så!

20121011-075934.jpg
Något som är lite roligare än att handla åt sig själv är att titta i andras korgar och vagnar… Här har ni min!

20121011-080033.jpg
Ibland är jag duktig och tar med kassar hemifrån. Ibland, idag. Borde bli bättre på det…

20121011-080127.jpg
Sallad, cremé fraiche, pumpakärnor, fil, avokado, sparris, dijonsenap, paprika, blåbär, hallon, gurka, bacon, tomat, ägg, torsk och keso.

Lämna ett svar