Söndag alltså. Vad står på schemat? Är kvar hos mina föräldrar men när jag kommer hem ska jag ta hand om disk och dammsuga av lite. Min mormor kommer imorgon och ska bo hos mig under tiden hon är i Örebro, så jag ska bädda åt henne och göra mysigt också.

Middag ikväll blir… Sallad med mycket parmesandressing! GOTT. Var ute och lunchade med en vän igår på Java här i Örebro – dom har väldigt god frukostbuffé och ett bra rykte och det var min första lunch där. Skaldjurssallad (kräftstjärtar och räkor) med bulgur eller pasta samt valfri sås. Jag valde bulgur som i min kolhydrat VS kolhydrat-filosofi vinner stort över pasta.

Fräsch mat, trevlig atmosfär och mycket folk får vara ledorden för en lördagslunch på Java.

20121014-140430.jpg
Skaldjurssallad på Java

Jag lessnar aldrig på sallad som går att variera i det oändliga med innehåll och tillbehör. Den enda sallad jag tröttnat rejält på är pizzaresturangernas torra, tråkiga kycklingsallader!

Lämna ett svar