Nu har jag min mormor här på besök. Hon stannar tills på fredag och har lyckats installera sig väl i lägenheten, hon hade också med sig tre kassar med mat. Jag har ex tre paket bregott och två stora ostar i kylen nu. Och tre liter yoghurt. Några påsar bröd. Nu vet jag med säkerhet varifrån mamma lärt sig.

“Men Louise vad mycket saker du har i kylskåpet!” utbrister mormor och jag påpekar snabbt att det var en aning rymligare innan hon shoppade upp halva Ica 😉

Mormor är väldigt intresserad av lchf. Frågar och tar till sig, vill veta allt och planerar läsa Matrevolutionen. Självkkart har hon fått en broschyr. Vi har diskuterat allt mellan kokosfett och broccoli. Kul!

Fikat sjukt mycket i skolan idag. En latte, en kaffe, en ruta choklad. Brukar vara snål och inte fika så ofta men idag var dry långdag så massa kaffe kändes helt rätt.

20121015-221549.jpg

Lunch: smörstekta grönsaker och parmesandressing
20121015-221607.jpg
Eftermiddagsfika

20121015-221716.jpg
Gissa vems kylskåp??

Lämna ett svar