Klockan är fem och jag har varit vaken i ca en timme. Torsdag. Snart helg. Jag har tenta nästa vecka och snart ska jag sätta fart o plugga ordentligt till den. Ser nästan fram emot det. Nästan.

Idag ska jag och mormor till kyrkan. Mormor har jobbat i kyrkan och jag är öppen för det mesta så självklart följer jag med! Efteråt ska vi handla ljung – jag för att få fint på balkongen och mormor för att sätta på gravarna som vi också ska till idag. Länge sedan jag var där. Det tynger samvetet men samtidigt kan jag minnas de som inte finns med oss längre på annat vis också.

Igår då? Jo, först var jag på en riktigt intressant och rolig föreläsning i skolan. Jag älskar verkligen att plugga naturkunskap och jag har en underbar klass där alla är öppna och vågar ställa de bästa av frågor. Våra lärare är mänskliga och visar känslor och förståelse för sina elever som inte liksom dom har jobbat med eller forskat om ett ämne i hela sitt liv.

Efter föreläsningen mötte jag upp min vän A, vi åt lunch tillsammans och shoppade på Stadium. Senare på kvällen sammanstrålade jag och mormor utanför SF för att se filmen “En oväntad vänskap“.

Det är en fransk film (gav mig först dåliga vibbar) som handlar om en småkriminell kille som blir anställd för att vara personlig assistent åt en väldigt rik funktionshindrad man. Filmen är gripande, lagom sorglig men inbjuder framför allt till mycket skratt. Båda karaktärerna utvecklas enormt i vad som faktiskt är baserat på en verklig händelse. Se den!

Sen promenerade vi hemåt. Tog en kopp te och när klockan närmade sig 23 sa vi godnatt. Nu ligger jag här, börjar äntligen känna att jag skulle kunna somna om ett par timmar. Skönt.

20121018-051932.jpg

Lämna ett svar