Mormor har flyttat hem. Jag har varit på biblioteket och pluggat. Dunkat Céline Dion på högsta volym o skrålat med och lagt ut lite annonser på Tradera. Ungefär så har den här inte alls speciellt intressanta fredagen sett ut!

Nu ska jag fortsätta plugga och sen titta på film. Funderar på vad jag ska äta ikväll. Något med ägg? Fisk? Ost? Blir till att carbdetoxa nu när mormor åkt hem efter att ha ätit en skiva jättegott bröd varje morgon (med frön och torkade frukt), fika o popcorn. Mums.

Vore det inte för att jag haft ont i huvudet och varit mer hungrig än
vanligt de senaste dagarna så hade jag kört en bröddiet 😉 Nej det ska bli skönt att komma tillbaka i vanliga rutiner igen – mätt o fri från huvudvärk samt sötsug.

Carbdetox here I come!

20121019-184159.jpg

20121019-184213.jpg

Det är svårt att inte vara extrem åt nåhot håll…Att finna sin egen balans.

Lämna ett svar