Planterat blommor, diskat, städat… Innan kl 8 på morronen. Insåg precis att jag reagerar likadant nu som jag alltid gör när det är tentadags! Jag hade bara glömt bort det för det var så länge sen.

Vaknade strax efter 5 och pluggade 1,5 timme. Är sååå stissig och uppstressad inför tentan nu: sover dåligt, tänker BARA på tentan, äter skräp (glass till middag samtidigt som jag pluggade igår) och springer runt med små projekt här hemma som tex plantera blommor på balkongen o ta hand om disken kl 7 på morronen, sortera garderoberna, powernapa på eftermiddagen, ut på halvdana sena kvällspromenader etc.

Jag presterar definitivt bäst sent på kvällen o tidiga mornar. Eftermiddagar är mina no-no, fail situation.

Nu ska jag snart till Ica. Tänker köpa en sallad (hungrig!) och sen tar jag bussen till skolan.

Heja på mig nu!

Lämna ett svar