Godmorgon! Insåg just att vi snart ställer om klockan: färre ljusa timmar och kallare lär det bli. Ser inte fram emot det.

Minns nästan inte när jag lagade ordentlig mat senast. Har därför legat o funderat nu på morronen o försökt få ihop ett spännande recept…

Strimlad fläskfilé i chilisås med vitkålspasta. Det ska jag testa idag, ska bara klura lite på ingredienser o sedan handla dem 🙂 Låter väldigt gott tycker jag, vitkålspastan är suverän och jag övervägde faktiskt att göra lchf-tagiatelle men det känns för omständigt! (Fast till dig som funderar på att göra det, det är enkelt o går snabbt, du hittar receptet här)

Nu ska jag sova en stund till. Tycker jag förtjänar det efter tentakaoset 🙂 Ska träffa en kompis, åka iväg till min lilla kisse jag har hand om över helgen och handla sen.

Njut helgen ni också och ät något riktigt gott!

Lämna ett svar