Vilken dag är det? Hela dagen har känts som tisdag. Eller nej, det har den inte – men det har känts som att det skulle vara onsdag imorgon. Förvirrad.

Imorgon åker jag till Malmö. Väntar på sms-biljetten så jag får reda på vilken tid tåget går. Framförhållning! Men först skola till kl 16 och jag måste läsa en bok ikväll inför seminariet. Den verkar bra men jag är okoncentrerad, som vanligt.

Min syster o hennes sambo vill testa lchf när jag är där. Kul! Tänkte ev bjuda på min paradrätt, Lax med västerbottenost. Tror dom skulle uppskatta det och så även min lilla systerdotter E. 

Har hunnit med en promenad idag och sedan har jag träffat några vänner som just åkt hem. Tänker ta det lugnt resten av kvällen med min kurslitteratur, är så trött. Det måste vara tidsomställningen. Förresten, ni måste få läsa något kul ur en konversation med mina vänner!

Det var i söndags morse. Ha i åtanke att vi såg en skräckfilm på bio förra veckan.
Jag: Hohoho
Anna: Vad är klockan? Antingen börjar jag bli tokig eller så är det paranormal med mobilklockan och klockan inne i köket verkar hoppa mellan vad datorn visar hela tiden och en timme framåt i tiden… Sedan tillbaka två gånger och nu börjar jag bli freaked!!!! Kanske sömnbrist också?
Malin: Haaahahahahahahahaaa Klockan är 8.24
Anna: Haha bra att veta vad jag ska gå efter! Eller har vi bytt till vintertid eller nåt förresten?

Shit vad jag skrattade. A var helt säker på att något mystiskt pågick med hennes klockor. Väldigt kul att läsa en tidig söndagsmorgon faktiskt 🙂 Nu kom min tågbiljett, ska se när jag ska åka… Tåget går 19.32 och jag ska byta två gånger, roligt roligt!!!

Ett svar på ”Dagvilsen”

Lämna ett svar