Jag tycker oftast att jag är en väldigt glad och positiv människa – så även i bloggen! Och enda sedan jag “tinade upp” mitt träningskort igen tidigare idag, efter 7 otroligt långa veckor, så har jag varit lite sådär extra glad! Har packat träningsväskan: kläder, smink, vattenflaska, handduk, schampo, skolgrejer etc etc, planerat, funderat, tänkt – det är så mycket att tänka på och jag märker att jag har kommit ur det lite. Fixat frukost som jag ska ha imorrn efter träningen och planerat för lunchen.

MEN SÅ ÄR DET ALLTID NÅGON SOM SKA LÄGGA SIG I OCH GNÄLLA. Veta bättre, komma med tips och råd, hjälpa till, briljera med sina kunskaper och vice versa. Om jag ber om råd, så tack snälla om du ger mig dem. Men just i det här läget uppskattar jag det inte.

“Varför ska du träna så mycket? Vad är vitsen? Du sliter ut dig. Det är inte hälsosamt.” Bla, bla, bla… Fuck you! Jag vet inte huuur många gånger jag hört det. Jag vet inte huuur många som vill tala om för andra hur att leva sitt liv.

För det första är jag inte nybörjare. För det andra lyssnar jag jävligt noga på min kropp och på vad den orkar, klarar av och vill. Vad jag gör det gör jag för min skull, inte för någon annans och för att må bra. Så äter jag sjukt bra mat och sover ordentligt också!

No worries. Om jag spinnar två gånger på en dag så kommer jag inte dö. Min kropp kommer inte hata mig och jag kommer definitivt inte slita ut mig. Däremot kommer jag bli väldigt glad, lycklig, ha kul och sväva iväg på små träningsendorfiner. Låt mig göra det! Jag gör det ändå.

Om jag gymmar fem dagar i veckan så betyder det inte att jag bara kör ben fem dagar i veckan. Folk vill gärna tro det. Så är det inte. Nu vet ni det och nu ska jag försöka skaka av mig irritationen som tog bort den här underbara glädjen jag känt ikväll! Det ska bli så sjukt kul imorgon och jag kunde inte ha längtat mer!

20121111-201730.jpg

20121111-201738.jpg

Lämna ett svar