Spinning med tysta instruktioner

Sååå. Att cykla till gymmet i mörkret var verkligen mysigt. Det är massa plusgrader ute så oron för att halka var obefogad 😉

Malin W var ledare för det här passet i stället för en tjej som var sjuk. Micken funkade inte så jag hörde inte ett ord av vad hon sa, men hon körde på tydligt kroppsspråk så det var lätt att hänga med ändå! Ett bra pass, och det gick över förväntan för mig med tanke på att det var så länge sen jag körde!

Det här med att folk går innan nedvarvning och stretch – ok eller oförskämt? Hade jag varit ledare så hade jag nog inte varit så brydd, man kan ju förstå att folk måste iväg. Men JAG skulle nog inte gå innan passet verkligen är slut, det skulle kännas fel mot ledaren + deltagarna och det stör ju lite när folk börjar släppa på inställningar o springa runt under tiden man varvar ned 🙂

Så! Härligt med morgonträning. Snart frukost…

20121112-075424.jpg

Lämna ett svar