Är så otroligt himla trött! Kunde inte sova mer än tre timmar inatt, tillslut gick jag upp för att stryka lite kläder men då var det fel på strykjärnet. Plockade isär det och det visade sig vara en fjäder som lossnat, fixade det, strök lite o la mig för att sova en timme…

…Slutade med att jag snoozade allt för länge, drömde mardrömmar och försov mig, hade tjugo minuter på mig när jag vaknade innan jag skulle till skolan. Katastrofkläder, hemsk frisyr, ingen frukost och när jag fyllde vattenflaskan hade jag ned ett glas från diskbänken – glassplitter all over the place MEN jag kom i tid till skolan. Spännande och rolig lektion – tror det kommer bli en bra kurs, klassen verkar skön o avslappnad.

Har handlat lite (tomater, paprikor, grok, ost… grok! mums!) nu har jag precis kommit hem o har dammsugit upp glaset från golvet. Ser ut som en blixt slagit ned här hemma, resultat av att greja runt halva natten o stressa på morgonen.

Nu ska jag läsa kurslitteratur tills jag somnar. Ligger 25 sidor efter i planeringen. Sova behöver jag. I eftermiddag ska jag på Indoor walking, förhoppningsvis, står på reservlistan.

Ett svar på ”Sena nätter, stressiga mornar och för lite sömn”

Lämna ett svar