Adidas Sport Performance: resp cush 21w heter skorna jag har beställt hem. Tänker mig att dom funkar lika bra på löpbandet som bara för att helt enkelt ha jävligt sköna skor på gymmet. Ganska snygga också. Det är ju inte det viktiga men jag har svårt att köpa något som inte är estetiskt tilltalande för mig 🙂

Utsida i mesh och syntet, snörning framtill.

Insida samt uttagbar innersula i textil.

EVA-teknologiYttersula i räfflad gummi, utvecklad för comfort med bra grepp.

adiWEAR – “Ett gummi med hög täthet vilket innebär att det är mer resistent mot vardagliga aktiviteter som orsakar nötning på skon.

adiPRENE – “adidas dämpningsteknologi för hälen. Utformad för att reducera de skadliga effekterna av kontinuerliga stötarna på hälen från löpning eller liknande aktiviteter. adiPRENE®-teknologin förser användaren med optimal dämpning och stöd vid stötmoment. Energin från stöten fördelas ut genom foten.

ForMotion – “En funktion som frikopplar hälen för att anpassa skon till användarens individuella springstil. ForMotion™ ger dina muskler ökat stöd och bättre komfort, samt resulterar i både naturligare och mer balanserade steg.”

Ordinarie pris: 1099 kr
Pris efter avdragen rabatt: 879 kr

Rätt schysst rabatt kan jag tycka… Rabattkoden är e3vegc och det ska bli väääldigt spännande att se om det är något speciellt med dessa dyrgripar. Jag hoppas jag kommer avguda dom. Med tanke på priset så lär jag göra det oavsett hur bra eller kassa dom är.

Nej, jag är inte sponsrad varken av Adidas eller Brandos, men det hade varit väldigt trevligt om jag vore det 😉

Ett svar på ”Adidas Sport Performance”

Lämna ett svar