Väldigt nöjd, lagom trött och otroligt tillfreds med livet så skulle jag äta något eftersom jag inte ätit middag o var o tränade tidigare ikväll. Tog en tallrik från diskstället (djup) la i lite mat o tuggade o svalde och ja ni vet hur man gör när man äter. Helt plötsligt känner jag hur jag tuggar på något hårt som knastrar. Spottar ut, sköljer munnen och ser att det är glassplitter.

DÅ kommer jag på att jag tidigare ikväll hade sönder ett glas. Trodde jag plockat upp alla delar men tydligen inte. Hade jag tuggat i mig glas tycker jag det borde ha känts men hypokondrisk som jag är tror jag nu att jag ska dö inatt, så allt lugn i mig har försvunnit och jag hetsäter sparris och mandariner (tack google) för att de långa fibrerna tydligen ska bädda in eventuellt glassplitter. Bröd ska man också äta men bröd finns inte i mitt hem och att mandarinerna gjorde det är en ren slump.

Håll tummen för att jag inte dör, jag vill inte dö. Det ska nog gå bra det här. Har farmors bullar i frysen som jag funderar på att proppa i mig i fall att men jag har verkligen ingen lust. Och så är jag mätt.

Glassplitter lär inte bli en trenddiet, trots inga kolhydrater. Godnatt!

Ett svar på ”Nattfika: glassplitter”

Lämna ett svar