Godmorgon! Underbara, lugna, härliga onsdagsmorgon… Ja, om jag tänker efter är jag oftast väldigt glad och förväntansfull tidiga mornar. En helt ny dag att göra till den bästa och uppleva nya roliga saker!

Nu ska jag göra något spännande, nämligen gå och titta ut genom fönstret och se om snön ligger kvar. Sedan ska jag steka en omelett med brieost till frukost.

Vet ni vad jag undrar, jag undrar vad ni äter till frukost? Frukost är det bästa på hela dagen tycker jag så snälla berätta, oavsett om du äter enligt lchf eller inte!

20121128-073416.jpg
Den här såg jag i skolans caféteria igår. En variant med mindre socker än andra produkter i sortimentet men ändock med 8,5 gram kolhydrater per 100 gram. En vanlig yoggi hamnar runt 10-12 gram per 100 gram. Ingenting för lchf:are alltså, inte någon av dem.

12 svar på ”Vad brukar du äta till frukost?”

  1. Olika varje gång. Ibland är det havregrynsgröt med mjölk och kanel. Ibland grapefrukt. Ibland bara kaffe. Helst latte och allra allra helst vaniljlatte! 🙂 Ibland kokt ägg. Ibland lingongrova med mer ost än bröd. 🙂 Chris gör pancakes till mig ibland, med massor av smör och lönnsirap. haha… tandtrollen kommer att äta upp mig! 🙁 Jag tycker att frukost är superviktigt, oavsett om den består av en skiva korv eller en morot eller en glasstrut. 😛 Viktigast är att man äter på morgonen. 🙂

  2. Fiberhavregrynsgröt. Utan någon mölk eller något för att man ska äta så lite som möjligt 😉
    140 kcal.

  3. jag har i princip slutat äta frukost och nöjer mig med 1-2 koppar kaffe med mjölk och en kopp starkt english breakfast-te med en skvätt mjölk i. ska jag vara “duktig” så gör jag ofta äggröra, ibland med kalkon eller mager fetaost i. aldrig någonsin bröd iaf.

    1. Jag måste äta något annars dör jag (ja, så känns det iaf) och äggröra är ju enkelt o går fort. Tummen upp för inget bröd! Puss!

  4. En kopp kaffe eller ingenting när jag är ensam. Dricker dock alltid minst två glas vatten när jag precis vaknat, för att jag är så törstig då. Hos mina föräldrar äter jag fil med müsli eller havregrynsgröt med lingonsylt och mjölk. Är jag hos någon annan så äter jag vad det bjuds på.

    1. Jag skulle dö utan min frukost! Tänk så olika det är. Jag borde också börja dagen m vatten, det skulle nog min kropp bli glad av 🙂 puss på dig

Lämna ett svar