Godmorgon! Hoppas alla sovit lika gott som jag har gjort. Skulle kunna sova en stund till. Tycker det är supermysigt de dagar man kan ligga o dra sig i sängen lite, ev äta frukost och sen somna om en stund!

Lyssnade lite på en föreläsning om sockerberoende av Bitten Jonsson inatt. Faktiskt har jag hennes bok “Sockerbomben – Bli fri från ditt sockerberoende”, som jag köpte för många år sedan när den gavs ut, men inte har läst hela. Så jag tänkte bläddra i den nu, tror det finns mycket att lära, sockerberoende eller inte.

Anser mig inte vara sockerberoende och anser mig aldrig varit det. Jävligt svag för stärkelse? Ja absolut. Pasta! Chips! Pommes! Ris! Beroende är ett starkt ord. Och viktigt. Väldigt viktigt. Missbruk är också ett sådant ord. Det är skillnad på beroende och missbruk men visst går dom hand i hand flera gånger.

Bitten. Sockerbi(t)ten! Hihi. Kan inte låta bli att tänka så. Larvigt, eller äh, jag tyckte det var kul.

20121215-091054.jpg

Lämna ett svar