Av någon anledning var jag sugen på godis i början av veckan. Så jag var på ica och tänkte köpa något men SHIT vad mycket kolisar allt innehöll. Glass låg ungefär på samma nivå som en lchf-chokladkaka och eftersom jag inte är någon chokladmänniska men verkligen en glassmänniska så köpte jag Ben & Jerrys Berry White. Dom har tyvärr slutat med min favorit Cherry Garcia 🙁

Jag åt några skedar av den, den var helt okey men inte som min gamla favorit. Jag var inte ensam med glassen men om jag varit det så hade jag nog ätit betydligt mer, antagligen alltihop. Jag och äta lagom funkar liksom inte.

Nu ligger glassen hemma i min frys och bara väntar på att jag ska äta upp den. Sant.

Hjälp vad svårt det är att blogga när man är barnvakt till fyra barn den äldsta 7 år.

20121220-185535.jpg

Lämna ett svar