Januari! Varje år så inspirerande, full av hopp, förväntan och glödande nystart.

Efter en riktig decembermys-månad med tända ljus, glögg och julgodis infinner sig inte sällan tankar kring att vända väg i livet, att börja något nytt och förverkliga sig själv. Det är viktnedgång, löften om att träna regelbundet och kanske att ta tillvara mer på livet och alla fina stunder som erbjuds, något som blir så mycket enklare när man hittat sin väg att gå och framför allt när man trivs med sig själv.

Så december ut fortsätter jag som vanligt. Jag äter sällan (jul)godis i vanliga fall men vill av ren nyfikenhet göra något lchf-inspirerat och dela med mig av här. Tror det kan bli riktigt bra! En gång jul om året bara…

Sen hörrni, sen kommer januari. Och vill ni inspireras, få nya perspektiv, läsa om kost, hälsa och mat i allmänhet samt LCHF och livskvalité i synnerhet, fortsätt då att besöka min blogg.

Januaripepp och januari-inspo! Here we go! 🙂

20121220-021118.jpg

Lämna ett svar