Varje år så bestämmer jag mig för att inte ha något nyårslöfte. Men jag har funderat idag… Och kommit fram till att jag vill förändra några egenskaper hos mig själv. Antagligen har jag glömt det nästa vecka men jag vill
– bli mer ekonomisk och sparsam
– planera handling och matlagning ordentligt (sluta springa på Ica tre gånger om dagen och stå som en idiot och titta in i kylskåpet efter något att äta till middag)

Så vill jag gärna bli gladare, positivare och mer företagssam. Nej vet ni, det här är inga nyårslöften. Men något att tänka på och eftersträva. Något annat som jag tycker är viktigt, som jag önskar alla kunde bli bättre på år 2013: var snäll mot dig själv, ha drömmar och ambitioner men pressa dig inte för hårt, påminn dig själv om hur betydelsefull just du är!

Det här låter ju skittråkigt och flummigt men det är viktigt och jag vet att det är lätt att glömma och att vara självkritisk. Tänk på och ta hand om dig själv! Du är den viktigaste personen i ditt liv.

Peace, love and understanding

Lämna ett svar