Nyårsdagen. Idag har vi inte gjort någon större nytta. Vi har spelat spel, tittat på TRE filmer, beställt hem vietnamesisk mat, varit på Ica, gått en kort promenad. Och så har vi skrattat väldigt väldigt mycket.

Jag är så trött att jag egentligen borde somna på stört (ja, man blir väldigt trött av att göra ingenting) men jag har svårt att komma till ro.

Nyårsmiddagen var otroligt lyckad. Kan ha varit den bästa middagen i mitt liv. Gott, vackert, trevligt sällskap, förväntan, glädje, kärlek…

Sen tog vi en taxi till slottet och tittade på fyverkerierna. Kysstes. Dedikerade vår kärlek till varandra för att sedan vandra hem i regnet, trängandes under ett alldeles för litet paraply. Det var faktiskt precis så.

Och fastän mitt noga lockande hår förföll pga det fuktiga vädret, att jag inte hade dom skorna som jag velat ha och inte lyckades hitta mina vänner i folkvimlet så tror jag att ni förstår precis hur jag vill sammanfatta min nyårsafton:

perfekt

Lämna ett svar