Imorse gjorde jag en lista med tider för att plugga, äta och träna. Jag har dessutom hållt mig till den trots att jag varit omotiverad, så nu är jag väldigt stolt över mig själv.

Nu ska jag hitta mig själv igen. Jag vet vad jag behöver och mår bra av, varför är det så svårt att fixa?

Vad behöver jag för att må bra då…
– Sova ordentligt
– Äta regelbundet och low carb
– TRÄNA
– Ta tag i jobbiga saker och inte skjuta dem framför mig

Bra mat, sömn och träning gör mig glad pigg och pepp på livet.

Det är måndag. Jul och nyår är förbi. Självklart känns det vemodigt. Det jobbigaste är att jag vill träna men när jag väl fixar att släpa mig iväg till gymmet känner jag mig så otroligt värdelös. Sämst. Tjockast. Mest otränad. Som en idiot som hamnat fel liksom. Mycket negativa tankar, när jag hamnat i den onda cirkeln är det SÅ svårt att komma ur den fastän jag vet vad jag behöver

jag måste tro på mig själv och tvinga alla negativa tankar att fara åt helvete

Det borde vara så enkelt. En dag avklarad, more to come. Imorgon fortsätter jag, det är dom små stegen som tar oss framåt och slutligen leder oss in i mål.

Självkänslan är inte på topp just nu.

20130107-205036.jpg

Lämna ett svar