20130124-123654.jpg

Nu sitter jag på SJs snabbtåg mot Köpenhamn. Hittills inga förseningar och utanför fönstret flyger snövitt glittrande landskap förbi.

Jag har precis ätit lunch och sitter och bläddrar i LCHF-magasinet. Jag har med mig en trevlig bok om LCHF också samt någon broschyr. Jag vet att min syster och svåger är intresserade av LCHF så förutom mitt eget brinnande intresse och mitt sätt att äta när jag är där, så planerar jag att plantera ut lite lchf-material.

Det ska ligga lite var stans och se inbjudande ut. En mysig kokbok på köksön till exempel, inspiration till tusen! Eller en liten broschyr på nattduksbordet, kanske tidningen någonstans i vardagsrummet… 😉

Underbar resa hittills. Helt perfekt. Snabb. Utan krångel. Underbart. MEN det finns inga eluttag så nu ska jag försöka låta mobilen vara en stund.

Lämna ett svar