Nu är jag hemma igen och har ingenting inplanerat förrän jympa på Friskis 16.30.

Åh vad skönt, tänker ni kanske då (och jag med), men nej jag har massvis att göra här hemma och så måste jag köpa body butter på The body shop. Såg att dom kommit ut med ett med doft av kokos, det ÄLSKAR jag så nu slänger jag ut alla krämer ur resväskan och tar med mig bara det, perfekt återfuktande efter en dag med sol o bad! Mums!

Jag ska ner i källaren och leta reda på ett par ballerinaskor också och har man sett mitt förråd så vet man att leta efter något där är ungefär som att hitta ett svart hål i rymden. Typ. Dålig liknelse.

Stog och suckade djupt i omklädningsrummet efter simningen och typ tänkte men vaaa, näää, usch, vad irriterad jag är, åh, livet är sååå jobbigt, varför ska det alltid vara komplicerat, suck, pust, vill inteee MEN när jag var påväg hem kom ändå all glädje och tacksamhet över mig.

Det är inte så jävla illa ändå och varje motgång eller snårig väg gör mig starkare och gladare. Jag har mål, drömmar, ambitioner.

Och jag tror det är dags att förverkliga dem.

20130129-124424.jpg
Och nog är det dags för Gustavsvik att piffa upp sin entré lite…

Lämna ett svar