Är o ska sola solarium. Förbereda huden lite för vad som komma skall… Tydligen har allt fler hittat till mitt favvosolställe, alla åtta solarium är upptagna vilket betyder att jag måste vänta. Jag avskyr att vänta! Tänk vad bra om jag kunde betala nån för att avbryta solandet och ge mig solariet, haha.

Dessutom får jag nu sola i ett nytt o flashigt solarium o dom gillar inte jag. Plus ändock eftersom dom är röda.

Så. Sola, sedan hem och byta sängkläder, ta en lååång dusch med peeling, smörja in kroppen med min nya body butter och äta nägot gott. Och innan jag kryper ned i sängen ska jag packa det sista och röja upp lite i lägenheten. Kan inte tro att jag varit hemma mindre än 24 timmar med tanke på hur det ser ut! 🙂

Idag har jag hunnit med:
45 min medelspinning
Simmat 1000 meter
1h medeljympa

Bloggar lite senare om kvällens pass, stay turned… Eller vad är det man brukar säga? 😉

20130129-180736.jpg
Hoppade in på sportaffärn för att köpa en stor vattenflaska. Svårt med färgval! Valde den röda för att i kassan upptäcka att visakortet ligger kvar hemma 🙂

Lämna ett svar