Jag kom ner till hotellets lilla lilla gym men med ok utbud av hantlar, skivstång, löpband, cykel, crosstrainer och benpress samt lite annat. Körde uppvärmning och lite olika övningar med hantlar. Efter 20 minuter med fem par (manliga!) ögon på mig bestämde jag mig för att skita i det och gå därifrån, det fanns liksom ingen yta vid speglarna för att köra resten av övningarna jag hade tänkt.

Så upp på hotellrummet, på med VH1 och ner på det mjuka golvet! Med lite fantasi (min är tyvärr väldigt dålig), den egna kroppen som redskap och schysst inställning kan man fixa det mesta. Situps, raka o snea, plankan, benböj, lite övningar ifrån Jillians Michael 30 days shred och sen nöjde jag mig blev ca 40 min träning max men det är okey.

Så nu har jag duschat, hoppat i min pyjamas o hällt upp ett glas torrt mousserande o ska bläddra lite i taxfree-katalogen.

Väntar på att mamma o min systerson Oliwer ska komma tillbaka, jag har bett dem köpa med någon god ost till mig. Mums! Perfekt kvällssnacks när man bor på hotell eller bara är i farten. De andra ville ha popcorn!

20130130-192103.jpg
Vår hotellkorridor

20130130-192146.jpg
Semester!

Lämna ett svar