Jag är ju egentligen ett fan av att packa lätt. MEN nu känner jag att jag vill ha lite variation och att klädesshopping inte är prio ett där borta i Afrika så nu har jag med mig väldigt mycket kläder.

Ja och så är det min mammas fel för hon ringer och stressar mig om vad för sorts kläder jag bör ta med. Pyjamas hit, fleecetröja dit (nej den lämnar jag hemma), tjocktröja om det är kyligt på kvällen etc – dom närmaste två veckorna kommer jag skylla mycket på mamma men det är ok, hon kan ta det och jag vet ju att jag bör lyssna på henne (ibland). Hade jag åkt med nån annan hade jag antagligen packat lite underkläder, visakort, pass, o försäkringspapper, bikini, chillat o tagit resan som den kommer. Det mesta finns ju att köpa på plats om det krisar.

Just ja jag skrev ju om body butter med kokosdoft från Body shop som jag trodde var nytt. Tydligen är jag efterbliven för jag fick just veta att den funnits i flera år, men jag har då aldrig sett den. 🙂

Det blir mycket resefunderingar i bloggen nu.

Har packat min analoga våg och planerar att lämna kvar den där. Visst visst ni tycker kanske det är larvigt o överdrivet men sist jag var på all inclusive (med mamma!!!) gick jag upp FYRA kilo på en vecka och det är fan inte roligt. Att man ska unna sig hit o dit på semestern är ok men man behöver inte överdriva. Det fattar en liten del av mig men en stor del av mig trotsar den kloka delen och därav vågen.

20130130-081315.jpg

Ett par ballerinaskor, hårborste (smink – lägger i handbagaget) och sen är jag nog ganska done med min packning. Skönt!

Lämna ett svar