Igår kväll mådde mamma illa. Vaknade sen vid tre inatt och då var hon dålig, fick springa på toa och mådde illa. Med ens började jag också må illa men tänkte att det var inbillning… Fick springa på toa nån gång jag med. Somnade om vid 5-tiden (egyptisk) och strax efter 7 gick vi upp. Mamma var superdålig så jag tog med mig O ner för att gå på apoteket (som var stängt) och äta frukost. En halv gaffel omelett fick jag i mig sen upp på rummet o det var min tur + att jag har kräkts…

Läkaren var här, mamma fick en spruta och jag fick två, sen fick jag tre mediciner och mamma Två. Mamma mår i skrivande stund ganska bra men hon är trött. Hon och O har varit nere vid lagunen och Oliwer har snorklat i Röda havet… Buhu, tänk om inte jag får Hitta Nemo?

Jag har fått feber och väntar än en gång på att läkaren ska komma. Inte ett dugg avis på alla andra turister som ligger o latar sig i solen just nu! Ätit en brödbit idag, dricker vätskeersättning och druckit ca 6 dl vanlig sockrad läsk. Vi misstänker att vi dragit med oss influensa hemifrån eftersom Os föräldrar blev sjuka samma dag som han åkte till mina föräldrar… Ser fram emot att komma hem utan solbränna o se ut som en sliten rugguggla!

Nu skriver jag på anteckningar i mobilen, mamma och Oliwer är och äter våfflor och så ska mamma köpa 24-timmars wifi till mig. Snyftade lite att jag kanske är döende och aldrig mer får blogga igen, hehe.

Vet inte hur jag borde äta LCHF med maginfluensa?Buljongsoppa, med kyckling? Kokta bär? Ingen aning. Kör väl vidare på vitt bröd o vätskeersättning, samt lite läsk för att, ja varför? Jag vet inte men det känns ok.

Hörs när jag har internet och läkaren varit här. Och snälla nån, kom hit med BLÅBÄRSSOPPA!

Lämna ett svar