Vi försov oss. Panik när vi missade frukosten o vaknade kl 10 (egyptisk tid) fort som sjutton ner till poolen, för att sedan gå på hot stone massage en timme. Otroligt skönt! De anvönder sig av svarta lava stenar som de masserar med o placerar ut över kroppen. Efter det fick Oliwer fiskspa, fiskar som äter från fötterna.

Det kittlades men han tyckte om det o fötterna blev superlena! Sen åt vi lunch, badade o solade innan det vardags för att plocka o färga ögonbryn samt ansiktsmask. Valde ganska mörka bryn då de snabbt bleks men är nöjd.

Idag ska vi på gratis citytour m apollo, vi ska bland annat få se papyrustillverkning. Been there done that, men inte mamma och O så det ska bli mysigt. Fyra timmar blir vi borta!

20130202-213801.jpg

De spelade en av mina favvolåtar förut, Petula Clark – Downtown

Ögonbrynen är väldigt mörka men med lite solbränna o blekning av tid o sol blir det nog perfekt. Trots att vi testat flera ggr innan grät jag o mamma när de plockade ögonbrynen med tråd…

Lämna ett svar