Idag när vi kom hem ifrån sjukhuset svirade vi snabbt om till bad kläder och skyndade oss ned till poolen. Underbara, härliga land! Så varmt och vackert.

Vid poolen spelade dom massvis med gamla Céline Dion låtar, gissa om jag blev lycklig… Dirty dancing soundtracket också – alltid rätt!

Jag och Oliwer badade lite i poolen och havet, såg färgglada fiskar, lekte i lekparken och skrev stora bokstäver i sanden som vi fyllde med stenar. Tyvärr låg mobilen uppe på rummet för att laddas så inga bilder på det…

Nu har vi duschat, jag smörjt in mig och målat naglarna. Ska fixa mig inför kvällen o sen gå till sjukhuset med kopia på bokningsbekräftelse etc för att få mitt pass. Sen köpa egyptiskt kontantkort! Och efter maten ska vi med Oliwer på mini-disco sen blir det nog tidig kväll här… 🙂

Lämna ett svar