Igår kväll åkte vi äntligen in till stan. O grät och ville åka hem hem till mamma och pappa. Tror jag det med alla dessa (fantastiska, fascinerande och rörande!) intryck: tiggare med småbarn som sitter på gatorna, män i långa dräkter, myller av människor, främmande språk, tutande bilar och butiker där alla tjatar om att man ska gå in… Men vi pratade om det och då blev det lite bättre, han var snart glad igen men höll oss båda i handen hela tiden. Egyptierna älskar honom!

Jag köpte ett nattlinne, och två par converse (turkosa och orange). Sen åt vi middag på en liiiten men supermysig resturang och sen tog vi taxi hem (10 pund ca 10 kr) till hotellet för att gå på show.

Animation club höll i klubben som fascinerade Oliwer totalt. Jag var mest fascinerad av slutet – the best of Dirty Dancing. Det hade varit kul att kunna tyska eftersom hela musikalen (m undantag av låtarna från Dirty Dancing) var på tyska. Men man kommer långt med kroppsspråk! Och med att kunna alla repliker i scenerna i filmen utantill 😉

Vid midnatt somnade vi, kl 7 flög jag upp ur sängen. Mamma låg o drog sig så jag fixade kaffe för att fjäska lite o komma ner tiiidigt till frukost o sol. Poolen hela dagen idag det blåser som tusan men varmt är det!

Nu är mamma o Oliwer o äter lunch och jag dricker öl. Oliwer är så duktig på att simma nu att jag nästan spricker av stolthet vi har övat mycket. Matte, svenska och framför allt NO går det också jättebra med! Att vara med Oliwer på semester känns ungefär som att ha en lillebror. Hur det nu känns att ha det. KUL är det i alla fall, o mysigt.

Nä, mer öl och läsning nu. Mamma vilar och Oliwer är på barnklubben. Håll utkik för ikväll kommer min Sockerskola upp här på bloggen!

Mycket passande med öldrickning och sockerskola tycker jag! 🙂

Have a good LCHF-day

20130207-124527.jpg
Converse 75 kr

20130207-124542.jpg
Klocka, 20 kr

20130207-124651.jpg
Oliwer på resturang!

Ett svar på ”Äntligen semester”

Lämna ett svar