Jag ligger i badkaret. Oliwer mår inte bra o sover. Han är hängig och yr och i två dar har han haft utslag så vi försöker fundera ut om han är allergisk mot något här – mat, tvättmedel. Vi avvaktar o ser hur han mår när han vaknar.

Solsting?
Mamma har också känt sig hängig sen igår, illamående och ont i huvudet. Vi dricker ordentligt och tar vätskeersättning så inget sånt hoppas jag. Oliwers yrsel och hängighet kanske beror på solsting? Vi får se o hoppas att båda mår bättre snart.

Blir O sjuk så får jag åka själv på utflykten imorgon, blir mamma dålig åker jag ingenstans. Jag är ju med som hennes ledsagare och hon klarar sig knappast utan mig. Så är det.

Men JAG MÅR BRA! Vågar knappt tänka tanken men så är det. Det enda bekymmer jag har nu är åka hem-ångest. Hemma bra men borta bäst. Saknar Friskis, saknar Gustavsvik, mina vänner men… Ah. Så kluven, alltid vemodigt att åka hem… Känns som att vi just börjat landa här.

2 svar på ”Jag är ifrån Närke – jag får gnälla :)”

Lämna ett svar