Grattis Louise!

Jag ställde ju aldrig mitt alarm igår så idag har jag sovit bort halva dagen. Vaknade för en stund sen men ligger fortfarande kvar i sängen.

Har två viktiga saker idag att ta tag i men vill inte ens tänka på dom. På senaste har jag känt mig ganska stark, jag har klarat av saker jag inte trott och jag har inte varit den snälla lugna tjejen som snällt lyssnar på vad andra säger och rättar mig efter det utan jag har blivit bättre på att säga ifrån och tala om vad jag tycker, känner och vill.

Idag känner jag mig inte alls sådan. Jag vill gömma mig under täcket och skjuta alla måsten på framtiden, jag orkar inte tänka på något. Vill inte tänka på problem och positivt säga till mig själv att jag löser det o fixar det och allt kommer ordna sig.

Ska försöka äta något nu, packa väska för att gå o simma, samt väska för core/spin så det bara är att gå hem och byta i mellan 🙂 Tänka på annat.

Lämna ett svar