Äntligen. Alla dagens ångestframkallande sysslor är avklarade och har gått utan problem. Jag har till och med varit hos en privat hyresvärd och förmedlat mitt intresse, om jag nu byter hyresvärd vill säga – jag trivs väldigt bra med Esswege!

Så medan jag har flaxat runt halva stan så har dom varit här och grejat med nytt duschmunstycke, fixat avlopp och grejer. Handfatet har varit katastrof länge och jag har inte orkat men nu är det också fixat och vattnet rinner ner utan problem, tack tack!

Har precis ätit lite lyxigt mellanmål: avokado och jordgubbar med keso. Mums! Får mig att njuta ännu mer av den analkande våren och sommaren som väntar därefter…

Nu ska jag vila en knapp timme, sen har jag spinning och efter det ska jag barnvakta fyra små vilddjur (mina syskonbarn) =)

20130307-151447.jpg

Lämna ett svar