Det är inte bara fruktos utan också med andra kolhydrater (vete) boostar jag denna tisdagmorgon! Det är sällan jag äter frukt men ska jag nån gång sockerchocka kroppen känns det helt rätt att göra det inför ett spinningpass!

Ett finn crisp innehåller 3.6 gram kolhydrater så vad två landar på får ni väl räkna ut själva men som sagt tillsammans med god apelsin sockerchock it is.

Nu har jag förvisso inte fått nån plats på passet men en minut innan avbokningstiden var slut låg jag som reserv nr 1 så jag tänker (i vanlig ordning!) vara där och sno åt mig en drop in plats om en timme.

Mmm det var ljuvligt gott med apelsin. Jag äter sällan frukt så nu var det extra gott annars gillar jag inte frukthetsen vi lever i idag, den om att man SKA eller MÅSTE äta frukt varje dag . Det är ingenting jag tror på eller förespråkar men vill man för att det är sött och gott äta en frukt ja gör det.

Om du nu inte är väldigt sockerkänslig och/eller äter low carb för att gå ned i vikt. Om du är diabetiker ska du nog passa dig också min mammas blodsocker skjuter i höjden av apelsin.

20130312-055357.jpg

Lämna ett svar